Polterabend for kreative kvinder

- Også arrangementer for mænd

Book en croquis model til jeres polterabend, det er nemt, billigt og med stor underholdningsværdi.

Croquistegning udfordrer tegneren til at benytte alle sanserne, og til at få det sensuelle udtryk man får ved at tegne en nøgenmodel, ned på papiret. Derfor er det et perfekt arrangement, til en polterabend.

Croquis er perfekt til jeres kreative events og polterabend. Vi tager ud til alt fra polterabends, til fødselsdage, loge arrangementer, og firmafester. Kun jeres fantasi sætter grænserne.

Jyskcroquis har specificeret sig i polterabend, her er vi på hjemmebane. Vi kan garantere høj underholdning, og et lærerigt forløb.

Det er altid nemt og lige til, at booke croquis til jeres polterabend på Jyskcroquis.dk, da vi igennem en kort mail korrespondance, arrangerer eventet efter jeres ønsker og behov.

For at gøre det nemt for jer, og for at sikre sig kvaliteten af materialet, har vi alt med hvad der skal bruges. Vores priser er derfor altid inkl. materiale, transport, undervisning samt en times tegning.

Book nu

Få den sjoveste Polterabend

Polterabend er den sidste store fest inden brylluppet, hvor den kommende brud eller gom er i centrum af hele begivenheden. Det er derfor vigtigt at det er et mindeværdigt, sjovt og spændende event. Croquis til polterabend, giver stof til mange sjove minder og samtaler efter.

Croquis til din polterabend, stimulerer dine kreative hjerne og giver et super spændende resultat. Dette sker i et meget underholdende og åbent miljø.

Priser

Vores priser er yderst konkurrencevenlige

Priserne starter for Croquis til din polterabend fra 1.000 kr. til områder uden transport.

Vores priser er altid inkl. materiale, undervisning, transport samt en times tegning. Så vi sørger for alt til det. Det gør det nemt for jer, og sikre kvaliteten.

En time plejer at være nok tid, til en polterabend, men ønsker i at have længere tid, kan dette aftales. Modellen er ude ved jer i ca. 1,5 time, da der er omklædning før og efter, præsentation af croquis samt undervisning. Efter I har tegnet i en time, er der tid til at snakke om tegningerne.

Rabat for vinterarrangementer

Som noget nyt i år, giver vi 200 kr. rabat for croquis arrangementer, i perioden 1. november 2017 – 28. februar 2018, hvis arrangementet bestilles minimum 1 mdr. før arrangementet.

Bodypaint

Jyskcroquis tilbyder også bodypaint til din polterabend. Har i nogen sinde prøvet at male på et andet menneske, her har i muligheden. Vi tilbyder et event med bodypaint. Det kan både kombineres med croquis først, eller bare være ren bodypaint.

I kommer helt tæt på modellen med bodypaint. Hvilket skaber mange gode grin, men det flytter også grænser. Der bliver altid holdt en professionel distance, men underholdningsfaktoren er tårnhøj.

Der er noget for alle deltagere til en polterabend, uanset om man er kreativ, eller bare gerne vil underholdes, så kan alle være med. Vi ligger meget vægt på undervisningen og teknikkerne bag tegning – særligt croquis tegning. Dette bliver gjort på en underholdende måde, hvor der er plads til sjov og selvironi.

Croquis er en moderne måde, at udforske sin kreative evner på. Er man erfaren tegner i forvejen, giver det mulighed for, at udvikle sine færdigheder.

Croquis til polterabend adskiller sig fra croquis på f.eks. aftensskoler, da stemningen er høj, mere løssluppen og munter.

Vi står model og underviser til alle former for events.

  • Firmaarrangementer
  • Julefrokoster
  • Loge event
  • Pigefester
  • Kunstforeninger/skoler

Eller hvis du bare skal lave noget anderledes med dine venner.

Vi tilbyder også andre former for aktiviteter.

  • Bodypaint
  • Kunstnerisk fotografering
  • Maleri og skulptur

Hvis du har andre ideer, er vi yderst lydhør for dette, og vi kan aftale rammerne.

Book nu