Croquis til kunstforeninger og skoler

Jyskcroquis tilbyder også Croquis til kunstforeninger, aftenskoler og andre skoler.

Vi kommer ud til alt fra croquis kurser, portræt tegning, undervisning på skoler i f.eks. billedkunst.

Skriv og aftal hvad i ønsker af arrangement. Der kan også sagtens laves et bestemt tema, eller vi kan sende flere modeller ud til samme arrangement. Der kan kombineres med to modeller af forskellig køn.

Croquis til ethvert arrangement

Croquis tegning er et meget alsidigt event, hvilket også giver dig mulighed for at booke en Croquis model til de fleste arrangementer. Alder har ingen betydning når du skal tegne efter en croquis model. Croquis er for alle aldre og køn, og det er en perfekt overraskelse til en polterabend eller til et firmaarrangement. Men du kan også booke en croquis model til din aftenskole, kunstforening eller en anden forsamling, hvor du ønsker at udfordre dine elever eller kursisters kreative evner.

Croquis kan også hjælpe dine kursister eller elever der har svært ved at komme ud af deres komfortzone, til at blive mere åbne og netop komme ud af den zone da nøgenheden fra modellen kombineres med det professionelle og dermed ikke er så intimiderende. Derfor presser du også dine kursister eller elever til at udfolde sig kreativt.

Croquis til kunstforeninger og skoler – er dit arrangement ud af komfortzonen

Menneskelig nøgenhed er kunst

Den menneskelige krop er et vidunderligt kunstværk, så hvorfor ikke dyrke det? Croquis giver dig rig mulighed for at dykke ned og udforske den nøgne krop, uden at det bliver den seksuelle nøgenhed. Du finder hurtigt ud af at menneskekroppen kan se ud på mange specielle måder hvilket er med til at gøre os unikke. Kroppen kan signalere mange ting, og i kropssprog kan man signalere mange ting som man ikke bare ser med det blotte øje. Det hjælper Croquis dig med at finde frem til da du går helt i dybden med menneskekroppen.

Find tid til din kreative udfoldelse, og book en Croquis undervisning til din kunstforening eller skole.

Book nu