Bodypaint kombineret med croquis

Bodypaint giver en unik og kreativ mulighed for at udfolde sig, og rykke sine grænser. Hos JyskCroquis stiller vi modeller til rådighed til Bodypaint, hvilket betyder at du har muligheden for at udfolde din kreativitet og udtrykke dig igennem en alternativ kunstart. Der er noget helt unikt over at male på et andet menneske, hvilket også betyder at der bliver lavet noget helt unikt kunst.

Der er også mulighed for at kombinere bodypaint med croquis. Dette giver den helt fantastiske og mindeværdige aften, hvor man kommer meget tæt på modellen. Når du kombinere Croquis og bodypaint, starter du og med at lave den traditionelle Croquis tegning og slutter af med at male modellen.

Man starter med 45. min. croquis på normalvis. Det er blandt andet med til at løsne op, inden man skal helt tæt på modellen. Man når at lære modellen bedre at kende allerede inden bodypaint eventet.

Derefter præsenterer modellen jer for at skulle bodypainte modellen. Ved at kombinere bodypaint med croquis, er man sikker på at få alle med. De personer, som var mere tilbageholdende ved croquis, kan komme mere frem ved bodypaint, og omvendt.

Book nu

Vi har altid alt materiale med til arrangementet!

At male på et andet menneske er altid sjov og spændende, her kan alle være med og kun fantasien sætter grænser for hvad man kan male.
Mange laver et tema, hvor alle deltagerne på skift maler hver deres malerier, på den nøgne krop. Der er op til 6 personer, der kan male af gangen.

Ved et typisk bodypaint, kommer modellen og kort præsenterer sig selv og hvad der skal ske. Derefter males der på kroppen i ca. 45 min. eller så længe der er “lærred” tilbage at male på. Når i er færdige, må der tages billeder af værket samt evt. selfies af deltagerne sammen med modellen (Skal dog aftales med modellen inden)

Der skal altid være mulighed for at modellen kan komme i bad efter arrangementet. Modellen har selvfølgeligt selv håndklæde og sæbe osv. med til det.

Bodypaint er en kreativ udfordring

Bodypaint kan være en meget grænseoverskridende opgave at gå i gang med. Men det er slet ikke så slemt når først du er kommet i gang. Croquis og bodypaintmodellerne har en utroligt professionel tilgang til opgaven og de ønsker heller ingen ubehag i selskabet, så derfor kan du være helt sikker på at der er fuldt fokus på det professionelle plan, og at der ingen seksuelle undertoner er i det. Bodypaint udfordrer dig personligt, og du får virkeligt lov til at rykke nogle personlige grænser. Den professionelle intimitet der er mellem model og maler er en helt unik oplevelse og du finder ingen lignende oplevelse der kan rykke dine grænser og samtidig er udfordrende kreativt. Bodypaint og Croquis er to meget forskellige ting men alligevel har de så meget til fælles. Når du bodypainter bruger du modellen som lærred og dermed kan du udtrykke dig på en helt unik og anderledes måde en du tidligere har gjort. Dermed har du en unik mulighed for at kombinere din kreativitet og dine kunstneriske evner.

Book nu