Bodypaint kombineret med croquis

Der er også mulighed for at kombinere bodypaint med croquis. Dette giver den helt fantastiske og mindeværdige aften, hvor man kommer meget tæt på modellen.

Man starter med 45. min. croquis på normalvis. Det er blandt andet med til at løsne op, inden man skal helt tæt på modellen. Man når at lære modellen bedre at kende allerede inden bodypaint eventet.

Derefter præsenterer modellen jer for at skulle bodypainte modellen. Ved at kombinere bodypaint med croquis, er man sikker på at få alle med. De personer, som var mere tilbageholdende ved croquis, kan komme mere frem ved bodypaint, og omvendt.

 

Book nu

Vi har altid alt materiale med til arrangementet!

At male på et andet menneske er altid sjov og spændende, her kan alle være med og kun fantasien sætter grænser for hvad man kan male.
Mange laver et tema, hvor alle deltagerne på skift maler hver deres malerier, på den nøgne krop. Der er op til 6 personer, der kan male af gangen.

Ved et typisk bodypaint, kommer modellen og kort præsenterer sig selv og hvad der skal ske. Derefter males der på kroppen i ca. 45 min. eller så længe der er “lærred” tilbage at male på. Når i er færdige, må der tages billeder af værket samt evt. selfies af deltagerne sammen med modellen (Skal dog aftales med modellen inden)

Der skal altid være mulighed for at modellen kan komme i bad efter arrangementet. Modellen har selvfølgeligt selv håndklæde og sæbe osv. med til det.