Kombiner Croquis & vinsmagning

Hos JyskCroquis er det muligt at kombinere croquis & vinsmagning.

Polterabend – Croquis – Vinsmagning
Ved at kombinere Croquis tegning med vinsmagning, får du en helt unik kombination af din kreative, og kunstneriske evner, kombineret med lækre vine som er en kunstart i sig selv. Under et Croquis og Vinsmagnings arrangement skal du egentligt bare læne dig tilbage, og fokusere på croquis tegningen, mens du får serveret de lækre vine. 
-Der vil hovedsaligt være vægt på Riesling fra Mosel
Mosel er den mest kendte tyske vinregioner som grænser op til Frankrig og dækker over det område, der tidligere var kendt som Mosel-Saar-Ruwer. Langt det meste vin, der produceres, er hvidvine med let krop og en forfriskende syre. Stilen er helt unik for området; det er vine, der ikke laves mage til nogen steder i verden, og det er nogle af vinverdenens mest undervurderede vine.
I vil som minimum komme til at smage på tre forskellige hvidvine fra tre forskellige lande.

Bestil Croquis & Vinsmagning allerede idag

285.- pr person alt inkl. (min 12 personer) Ved flere end 20 deltagere, finder vi naturligvis en skarp pris til jer. 
I vil skiftevis tegne et par stillinger, og derefter vil vores sommelier Louise servere et glas for jer. Hvor hun fortæller lidt om de druer i får serveret. Varighed er ca halvanden til to timer.
-Louise medbringer selv glas.

Book nu

Croquis kan kombineres til mange arrangementer

Croquis tegning er et meget alsidigt arrangement, og derfor kan du bruge croquis til mange forskellige events. Det er super populært at bruge croquis til polterabends, hvilket vi hos JyskCroquis har været ude til mange gange. Derudover tilbyder vi også Croquis til julefrokoster, som er et super event at kombinere Croquis med da det giver en afveksling fra de traditionelle julefrokoster og dermed også giver noget at snakke om resten af julefrokosten. Hos jysk croquis har kommer vi til de fleste arrangementer, og vi tilbyder derudover også burlesque og burlesque croquis. Så der er massere at vælge imellem og dermed er der også