Jyskcroquis tilbyder nu den høje kvalitet i hele landet. Det betyder at Københavnere og andre på Sjælland, nu er heldige at kunne få en af Jyskcroquis’ dygtige modeller ud til polterabend eller andre festlige arrangementer.

Vi tilbyder både kvindelige og mandlige modeller fra Sjælland. Derfor kan vi tilbyde en god pris på arrangementerne, da vores modeller ikke har lang transport.

Introduktionstilbud

Københavns bedste priser
Croquis i Storkøbenhavn til private arrangementer 1600 kr. alt inkl.

Da vi er nye på det Københavnske marked, tilbyder vi ekstraordinære gode priser.

Prisen er med materiale, transport, undervisning samt en times tegning. Vi har alt med hvad der skal bruges, til det perfekte aften.

Tilbuddet gælder op til 20 deltagere, derud over vil der være en merpris på arrangementet.

Skriv til hrskafte@gmail.com, og book dit arrangement. Skriv introduktionstilbud i overskriften.

Prøv også bodypaint
Sjov og fest med maling på modellens krop. Stemningen er intens og intim, når man kommer tæt på modellen. Det skabet højt humør og masser af grin. Mal evt. et tema, som jungledyr, kærlighed eller berømte varemærker. Kun fantasien sætter grænser.

Hør nærmere om pris på bodypaint. Der er også mulighed for at kombinere croquis efterfulgt af bodypaint.

Vi gør opmærksom på, at der i højsæsonen kan være meget travlt. Derfor kører vi efter først til mølle princippet. Så vær ude i god til.

Vi tilbyder croquis på hele Sjælland, men skriv og hør efter en god pris. Prisen er ud fra hvor på Sjælland dit arrangement finder sted, samt antal deltager.