Ønsker du at udfordre dig selv, dine venner, dine kollegaer eller vil du overraske publikum til en polterabend, julefrokost eller et firmaarrangement. så er Croquis helt sikkert noget du kan bruge. Croquis udfordre dig og dine gæster til det yderste, både på sanserne men også på kreativiteten.

Derfor tilbyder Jyskcroquis nu også den høje kvalitet i hele landet. Det betyder at Københavnere og andre på Sjælland, nu endeligt kan få en af Jyskcroquis’ dygtige modeller ud til polterabend, firmaarrangement, pigeaften eller andre festlige arrangementer. Croquis er for alle mennesker og vi er derfor utroligt glade for at kunne tilbyde Croquis i København og på resten af Sjælland

Vi tilbyder både kvindelige og mandlige modeller til croquis i København og Sjælland. Derfor kan vi tilbyde en god pris på arrangementerne, da vores modeller ikke har lang transport.

Du kan se billeder fra vores tidligere Croquis arrangementer her!

Introduktionstilbud

Københavns bedste priser
Croquis i Storkøbenhavn til private arrangementer 1400 kr. alt inkl.

Da vi er nye på det Københavnske marked, tilbyder vi ekstraordinære gode priser.

Prisen er med materiale, transport, undervisning samt en times tegning. Vi har alt med hvad der skal bruges, til det perfekte aften.

Tilbuddet gælder op til 20 deltagere, derud over vil der være en merpris på arrangementet.

Skriv til hrskafte@gmail.com, og book dit arrangement. Skriv introduktionstilbud i overskriften.

Vi glæder os til at underholde dig, til dit næste arrangement

Book nu

Prøv også bodypaint
Sjov og fest med maling på modellens krop. Stemningen er intens og intim, når man kommer tæt på modellen. Det skabet højt humør og masser af grin. Mal evt. et tema, som jungledyr, kærlighed eller berømte varemærker. Kun fantasien sætter grænser.

Hør nærmere om pris på bodypaint. Der er også mulighed for at kombinere croquis efterfulgt af bodypaint.

Vi gør opmærksom på, at der i højsæsonen kan være meget travlt. Derfor kører vi efter først til mølle princippet. Så vær ude i god til.

Vi tilbyder croquis på hele Sjælland, men skriv og hør efter en god pris. Prisen er ud fra hvor på Sjælland dit arrangement finder sted, samt antal deltager.

Polterabend i København med Croquistegning

Ønsker du at overraske den vordende brud eller gom, med en alternativ polterabend, eller bare som en del af en polterabend hvor der kommer lidt ro på sagerne men samtidig udfordre gæsterne til denne polterabend. Så er en polterabend i København med croquis en perfekt mulighed for at prøve at udfordre hinanden og komme ud af jeres komfortzone. Derudover er der rig mulighed for at udfolde sig kreativt, og konkurrere på andre parametre end de traditionelle paintball og hvad man ellers plejer. Der er også mulighed for at kombinere Croquistegning og vinsmagning, hvor du kan udfolde dig kunstnerisk og samtidig smage gode vine fra mosel området. Ønsker du at kombinere din polterabend med croquistegning og vinsmagning så bestil en tid nu og lad os skabe rammerne for en fantastisk aften!

Book nu