Burlesque showdans kombineret med croquis

JyskCroquis kan med stolthed, som de eneste i landet tilbyde et nærværende, og ekstravagant Burlesque Croquis show.

“Et orgie af fjer, glimmer, sensuel dans og storslåede kostumer. Scarlet Blixen vil føre jer tilbage til en tidslomme, hvor cigarrøg og vovet jazzmusik hørte sig til.”
Ideelt til når dine gæster skal forkæles, med en oplevelse udover det sædvanlige. Polterabender, receptioner, julefrokoster, logefrokoster osv.

Overdådige Scarlet Blixen, Danmarks burlesquedronning, er internationalt anerkendt og leverer underholdning i verdensklasse til netop dit arrangement. Moderne sensuel showdans med inspiration fra det bedste af 1920’erne, 30’erne, 40’erne og 50’erne.

Vi tilbyder primært burlesque croquis i Østjylland.

Du får en forsmag på et sanseligt burlesqueshow, med mulighed for at tegne den dansende skønhed, i forskellige poses. Vi har hos Jyskcroquis en særligt udvalgt skare af enestående performere, som på hver deres unikke måde vil forføre jer og levere et show, som I aldrig før har oplevet.

Prisen er 2.500 kr. alt inkl., herunder materialer, transport samt instruktioner i at tegne. Showet har en varighed på ca. 1,5 time (2 timer inkl. omklædning for performeren).

Bemærk, at ved burlesquecroquis vil modellen ikke være helt nøgen. Der er altid overladt noget til fantasien. Modellen beholder som minimum en trusse på, samt de klassiske pasties, der dækker brystvorterne. Men vi kan garantere jer for, at der bliver god stemning alligevel!

Bestil dit Burlesque Croquis show her!

Burlesque Croquis

Perfekt til ethvert arrangement

Burlesque Croquis er en fantastisk måde at udfolde dine kreative evner på. Burlesque er ikke et traditionelt stripshow, men en klassisk dans hvor modellen aldrig kommer til at være helt nøgen. Derfor kan du frit få lov at udfolde dine kreative evner, hvilket oftest giver et helt fantastisk resultat. Burlesque Croquis udfordrer også din komfortzone, i og med at der er en ung smuk kvinde der på klassisk vis danser burlesque, mens du som publikum skal forsøge at få alle detaljerne af den smukke kvindekrop ned på et papir. Det er en perfekt måde at presse sig selv, og blive mere åben minded over for nøgenhed.

Burlesque kan benyttes til mange arrangementer, men især til polterabends er det populært med Croquis og burlesque. Det er det perfekte afbræk fra alle festlighederne, hvor du får mulighed for virkeligt at fordybe dig i dine tegninger og samtidig får et show uden lige. Det er også muligt at kombinere burlesque, croquis og vinsmagning. Her vil du få serveret lækre vine fra mosel området samtidig med du vil kunne nyde et burlesque show og samtidig få noget kreativt ud af det i form at croquis. Kontakt os hvis du ønsker vinsmagning til dit arrangement, så finder vi den helt rigtige pris og udformning af arrangementet til dig.

Book nu